Tuin Compleet: van tuinaanleg tot tuinonderhoud

TuinCompleet is uw hoveniers- en klussenbedrijf in de regio Overijssel, Drenthe en Groningen. Woont u buiten die regio? Een blokje omrijden vind ik ook geen enkel probleem!

Uw tuin is een stukje van uw leefomgeving. Daarom wilt u een fijn terras, een prachtig grasveld en mooie planten op de juiste plek. Die wens begrijp ik als geen ander. Ik kan uw tuin ontwerpen, aanleggen én onderhouden. Al uw tuinwerkzaamheden kunt u aan mij uitbesteden.

Professioneel advies

Werken in uw tuin doe ik met een deskundige kijk. En natuurlijk met heel veel plezier. En dat is te merken: aan een mooi resultaat én aan professioneel advies op maat. Bijvoorbeeld over geschikte planten, over de inrichting van uw tuin of over passende tegels.

Groot netwerk

En dat is nog niet alles. Dankzij een groot netwerk in de tuinbranche is geen vraag mij te gek. Bijzondere tegels, mooie planten of een unieke schutting – ik ken altijd wel iemand die uw wens kan waarmaken.

Wilt u meer dan alleen tuinonderhoud en tuinwerkzaamheden? Ik heb, naast Tuin Compleet, ook mijn eigen klussenbedrijf: Compleet Service. Van laminaat leggen tot muren sauzen – ook uw klussen binnenshuis zijn bij mij in goede handen.

Benieuwd wat ik voor u kan doen?

Droomt u ook van een prachtige tuin? Wilt u een ontwerp op maat? Of zoekt u iemand die uw volledige tuin kan realiseren? Ik kom graag uw tuin bekijken om een offerte op maat op te stellen.

Neem contact met mij op via 0646445518 of via WhatsApp. Een eerste kostenindicatie via de telefoon is altijd gratis.

Over Henri Veldpaus

Henri Veldpaus, uw hovenier en klusjesman 2018

Mijn naam is Henri Veldpaus – het gezicht achter Tuin Compleet. Al meer dan 30 jaar ben ik actief in het tuinonderhoud. Achter de geraniums zitten doe ik nog lang niet. Werken met geraniums dan weer wel (en met heel veel andere planten en tuinmaterialen ook natuurlijk). En dat al jarenlang met veel plezier. En vooral met veel oog voor de klant. 100% tevredenheid – daar ga ik voor. Ooit rondde ik de Tuinbouwvakschool in Vught af. Direct daarna volgde ik mijn passie en ging ik als ontwerper en aanlegger van tuinen aan de slag. Sinds 2009 doe ik dat in mijn eigen bedrijf: Tuin Compleet. Met mijn groene vingers uw tuinplannen waarmaken – niets leuker dan dat.
 • Tuincompleet.nl
  Rijnlandlaan 15
  9501sb stadskanaal
 • tel: 0599 880108
  mobiel: 06 46445518
  fax: 31 84 739 2490
 • KvK 01152973
  BTW. NL001129945B48
 • Contact
  Leveringsvoorwaarden